Impressum

Contact details: info@woestijntruffelsap.nl

Aansprakelijkheid voor inhoud

Alle inhoud op onze website is met de grootste zorg en naar ons beste weten tot stand gekomen. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetgeving. Als dienstverlener zijn wij echter niet verplicht om informatie van derden die wordt verzonden of opgeslagen te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast.

BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID VOOR EXTERNE LINKS

Onze website bevat links naar externe websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze direct of indirect gelinkte websites. Daarom kunnen we de juistheid van de inhoud van de “externe links” niet garanderen. De respectievelijke aanbieders of exploitanten (auteurs) van de pagina’s zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de externe links.

Een constante controle van de inhoud van de externe links is niet mogelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. In het geval van directe of indirecte links naar de websites van derden die buiten ons verantwoordelijkheidsgebied vallen, zou er alleen een aansprakelijkheidsverplichting bestaan als we op de hoogte waren van de inhoud en het voor ons technisch mogelijk en redelijk zou zijn om te voorkomen dat gebruik in het geval van illegale inhoud.

Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor links en verwijzingen van vragenstellers, blogposts en gasten van het discussieforum op de website “wüstentrüffelsaft.de”.

Als we juridische overtredingen vaststellen, zullen we de externe links onmiddellijk verwijderen.

Winkelwagen