ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN

ONZE VOORWAARDEN:
ONZE PAKKETTEN WORDEN ONVERZEKERD VERSTUURD. 

WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE SCHADE, ZOEKRAKEN, OF TE LAAT LEVEREN VAN UW PAKKETJE DOOR HET KOERIERSBEDRIJF.

ALLE ZENDINGEN BINNEN NEDERLAND WORDEN OPGESTUURD MET EEN TRACK EN TRACÉ CODE. DEZE KRIJGT U NAAR UW EMAIL ADRES TOEGESTUURD.

BELGISCHE KLANTEN KUNNEN TIJDENS HET BESTELLEN INVULLEN OF ZIJ HUN PAKKET MET TRACK EN TRACE CODE WILLEN ONTVANGEN, OF
ZONDER.

WIJ STORTEN GEEN GELD TERUG ZODRA HET PAKKETJE AL AFGELEVERD IS DOOR ÉÉN VAN ONZE MEDEWERKERS AAN HET KOERIERSBEDRIJF.

WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR HET KWIJTRAKEN VAN PAKKETEN VAN BELGISCHE KLANTEN DIE HET PAKKET ZONDER TRACK EN TRACÉ WILLEN LATEN VERSTUREN. DIT IS OP EIGEN RISICO.

WE HEBBEN VOOR BELGISCHE KLANTEN EEN OPTIE OM HET PAKKETJE MET TRACK EN TRACÉ OP TE STUREN ZODAT U ALTIJD DE STATUS VAN UW VERZENDING KUNT OPVRAGEN BIJ HET POSTBEDRIJF.

U HEBT EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID OM UW PAKKET IN DE GATEN TE HOUDEN MIDDELS DE TRACK EN TRACÉ CODE.

WIJ REAGEREN NIET OP BERICHTEN MET DE VRAAG OF UW PAKKETJE AL OPGESTUURD IS TENZIJ U BINNEN 2 DAGEN NA BETALING GÉÉN TRACK EN TRACÉ CODE ONTVANGEN HEEFT.

WIJ STREVEN ERNAAR UW PAKKET BINNEN 2 DAGEN NA BETALING OP TE STUREN.

VERZENDTIJD BINNEN NEDERLAND IS NORMALITER BINNEN 1-2 WERKDAGEN MAAR IN UITZONDERINGSGEVALLEN ZOALS HEVIGE SNEEUWVAL, FEESTDAGEN E.D. KAN DIT LANGER DUREN. DIT IS ECHTER GEEN PROBLEEM VOOR DE HOUDBAARHEID VAN UW PRODUCT. ZIE ‘VEELGESTELDE VRAGEN’ HIEROMTRENT.

INDIEN ER PROBLEMEN MET UW PAKKETJE ZIJN DIENT U ZELF CONTACT OP TE NEMEN MET HET KOERIERSBEDRIJF WAARMEE WIJ UW PAKKET VERZONDEN HEBBEN.

TIJDENS HET BESTELLEN KRIJGT U DE OPTIE OM DE VOORWAARDEN TE ACCEPTEREN. HIERNA KUNNEN WIJ UW BESTELLING IN BEHANDELING NEMEN.

Winkelwagen